Een gratis Jaimy-account maken en meteen opdrachten bekijken kan in een handomdraai. En zonder verplichtingen achteraf.

Inschrijven in 4 korte stappen:

1. Vul het formulier in op de startpagina van Jaimy.

2. Bevestig je e-mailadres en klik op de link in de bevestigingsmail.

3. Maak een wachtwoord en vervolledig je profiel (met BTW-nummer en adres).

4. Ga meteen aan de slag en bekijk interessante opdrachten

Na het aanmaken van je Jaimy-account zal je allicht een keertje opgebeld worden door één van onze medewerkers. Gewoon om even te horen of alles vlot lukt! 😉

Heb je het antwoord gevonden?