Je kan ons platform het beste leren kennen via een gratis Jaimy-account. Registreren is gratis via https://pro.jaimy.be/nl, je hebt enkel een btw-nummer nodig. Vervolgens kan je meteen tientallen openstaande opdrachten en werven bekijken in jouw regio.

Als je een interessante opdracht ziet, beslis je zelf of je de contactgegevens van de klant wil aankopen. Vervolgens kan je meteen aan de slag om de klant te contacteren en de opdracht te bespreken. Zonder contract of verdere aankoopverplichting! Veel succes!

Hoe werkt Jaimy?

Heel eenvoudig:

  1. Ik schrijf me gratis in

  2. Ik vervolledig mijn profiel door aan te geven in welk vakgebied en in welke regio ik graag zou willen werken.

  3. Ik raadpleeg de beschikbare missies rechtstreeks op het platform of via de
    e-mails die worden verstuurd wanneer er een opdracht online wordt geplaatst.

Hoe kan Jaimy interessant zijn voor mijn bedrijf? 

Als u regelmatig op zoek bent naar kwaliteitsvolle opdrachten, kan Jaimy u helpen bij: 

  • het vullen van lege plekken in uw orderboek: met Jaimy kunt u zoeken naar opdrachten van verschillende grootte, op basis van uw beschikbaarheid. 

  • het beheersen van uw budget: u ontvangt serieuze aanvragen, die zijn gevalideerd door ons team. U betaalt enkel voor de contactgegevens die u interesseren. Een gerichte prospectie, met een groot potentieel. 

  • het uitbouwen van uw reputatie: Jaimy is ook een visitekaartje voor uw werk. Uw klanten delen namelijk hun waardering met de Jaimy community, en dit is voor u een kans om naam te maken. 

Heb je het antwoord gevonden?