Je keek er waarschijnlijk al lang naar uit.... maar hier is het dan: meerdere opdrachten in één keer betalen is vanaf nu ook mogelijk 🎉

Al jouw favoriete opdrachten kunnen meteen in je winkelmandje! Dit kan op 2 manieren:

1. Je gaat zelf naar de website van Jaimy

Klik op de knop 🛒 om een opdracht toe te voegen . Een blauwe teller verschijnt dan op de knop van het winkelmandje in het menu.

Bekijk je winkelmandje door op de knop in het menu te klikken. Je kan altijd een opdracht verwijderen door op het kruisje te klikken.

Ga verder naar de betaling via onze partner Mollie en dan ben je klaar!

2. Een medewerker van Jaimy voegt een opdracht toe aan je winkelmandje

Wanneer je in contact bent met een mederwerker van Jaimy, kan deze de opdrachten die jij interessant vindt in je winkelmandje plaatsen. Om de aankoop te voltooien, ga je naar je winkelmandje en ga je verder naar de betaling via onze partner Mollie.

We hopen dat je ons winkelmandje leuk gaat vinden 🛒😉