Stel: je haalt een opdracht binnen via Jaimy. De klant contacteren en een offerte opstellen is één ding. Maar hoe verhoog ik de slaagkans om de opdracht ook daadwerkelijk te mogen uitvoeren?

  • Communicatie: kort op de bal spelen is de sleutel tot succes. Je wil er voor gaan, die nieuwe opdracht? Dan neem je best meteen contact op met de klant. En niet opgeven als die niet meteen de telefoon opneemt. Heeft de klant een vraag? Probeer zo snel mogelijk te antwoorden! Sta je in de file? Geef een seintje!

  • Transparantie: bij Jaimy geloven we in het no-nonsense-principe. Klanten opzadelen met ingewikkelde offertes of onverwachte extra kosten? Liever niet. Eerlijk duurt het langst!

  • Reputatie: heel wat mensen zoeken naar bevestiging van jouw activiteiten op het internet. Het is dus een goed idee om bijvoorbeeld af en toe wat foto’s te nemen van je werk en die op een Facebook-pagina van je bedrijf of een website te plaatsen, met wat uitleg erbij. Wie vandaag goed werk levert, kan bovendien ook rekenen op goede reviews en beoordelingen!

Heb je het antwoord gevonden?