Nieuwe klant binnengehaald? Hoe maak ik m’n planning, offertes en facturen op? En hoe volg ik het aantal gepresteerde uren? En wie moet ik nog terugbellen, mailen of een betalingsherinnering sturen? De klassieke manier: de muur behangen met post-its. Of toch maar alles copy-pasten naar Excel en uitprinten? Da’s niet meer van deze tijd. Je verliest er hopen kostbare tijd mee, en het bezorgt je een pak stress.

Dat kan dus anders. En beter. Met Teamleader, een handige digitale oplossing voor zelfstandigen. Via Teamleader beheer je al je klantencontacten via één handig systeem. Inclusief offertes, facturen, herinneringen, gewerkte uren, mailtjes,... Je kan zelfs een online betaalplatform koppelen aan je Teamleader-account. Zo kan je klant meteen na ontvangst zijn factuur betalen!

Wat zijn de voordelen van Teamleader?

• Eenvoudig in gebruik, en op maat van zelfstandigen en kmo’s uit de bouw- en renovatiesector. Op dit moment werken al meer dan 2.000 Belgische ondernemers met Teamleader.
  • Contacten van klanten beheren is een koud kunstje met Teamleader. Weg met al die Excel-sheets of ingewikkelde/dure CRM-software.
  • Bespaar tijd en hou het overzicht: via Teamleader zie je in één oogopslag in welke fase het project zit, inclusief het aantal gewerkte uren.
  • Meer tevreden klanten: je klanten ontvangen op tijd hun offerte en factuur. Bovendien krijg je automatisch herinneringen om contact op te nemen met een klant, of wanneer je een factuur moet sturen.
  • Koppeling met andere systemen, zoals je mails en kalender in Outlook, Gmail, Winbooks, Bancontact, Belfius app,...
  • Automatisch versturen van betalingsherinneringen. En bovendien kunnen je klanten via Teamleader ook snel online betalen, meteen na ontvangst van de factuur. Zo vermijd je onbetaalde facturen! 😊

Iets voor jou?

Ontdek al onze tips om je werk te stroomlijnen & optimaliseren 😉.