Teamleader uitproberen is gratis, gedurende 14 dagen.

Hoe werkt Teamleader?

Afspraken maken via de Teamleader-agenda

Koppel je Outlook of Google-agenda aan de Teamleader-kalender in een paar clicks. Al je afspraken en meetings zijn dan gekoppeld aan Teamleader, een eerste stap op weg naar een betere opvolging van klantencontacten én projecten! meer

Mails versturen en opvolgen via Teamleader

Koppel je bestaande mailbox aan Teamleader. Zo link je bouw- of renovatieprojecten aan de juiste contactpersonen. Bovendien kan je ook aan de slag met vaste e-mailtemplates en automatische mails. Zo hebben je klanten het gevoel dat ze persoonlijk door jou worden opgevolgd. En dat schept vertrouwen! meer

Installeer de app van Teamleader

Download de gratis Teamleader-app, zodat je ook onderweg of op een werf niets hoeft te missen. Snel een adres opzoeken of een mailtje sturen? Herinneringen instellen of ontvangen, dat je een klant moet terugbellen? Dat kan in een handomdraai via Teamleader! meer

Opvolgen en uren loggen via Teamleader

Geef ook je collega’s of werknemers toegang tot Teamleader. Zo kan jij bijvoorbeeld makkelijk nieuwe opdrachten toewijzen. Je collega ontvangt dan een melding. Via het dashboard ziet hij/zij hoeveel opdrachten er klaarstaan. En op elk moment kan je het aantal gepresteerde uren invoeren. meer

Automatische koppeling met Jaimy-opdrachten

Als je dat wil, komen je nieuwe Jaimy-opdrachten automatisch terecht in Teamleader! Zo kan je je nieuwe klanten makkelijker opvolgen, vanaf het eerste contact tot en met de facturatie en de betaling! meer

Iets voor jou?