Alle installateurs die samenwerken met Jaimy zijn erkende vakmannen die werken met een RESCERT-certificaat. Sommige firma’s hebben zo’n certificaat niet en bieden klanten zonnepanelen aan tegen bodemprijzen. Met alle gevolgen vandien.

Zo’n installateur zonder RESCERT-certificaat kan je niet de nodige garantie bieden op het materiaal en de installatie. In dat geval zal ook je nieuwe zonne-installatie geen keuringsattest krijgen wegens onveilig.

Bij een betrouwbare partner kan je bovendien rekenen op degelijk advies en een antwoord op al je vragen.

Dankzij ons netwerk van RESCERT-gecertificeerde partners in België kan Jaimy jou altijd interessante offertes van betrouwbare vakmannen uit jouw regio aanbieden.

De hoogwaardige zonnepanelen die onze partners installeren, bieden een kwaliteits-
label met een garantie van 25 jaar op onderdelen-, arbeids- en elektriciteitsproductie.