Heel belangrijk: een installatie die past bij jouw huidige of toekomstige energieverbruik. Een te grote installatie heeft namelijk weinig zin, dan betaal je teveel prosumententarief (dat wordt berekend op de capaciteit van je omvormers)!

Met een installatie op maat van je verbruik kan je optimaal profiteren van de terugdraaiende teller (nog tot eind 2020), met als gevolg dat je energiefactuur op het eind van het jaar 0 euro benadert!