De tevredenheid van onze gebruikers is onze prioriteit! Ons doel is om enkel kwaliteitsprofessionals aan te bieden waarop je kan vertrouwen.

Daarom moet elke vakman die met Jaimy samenwerkt aan de volgende specifieke criteria voldoen:

  • Onze professionals moeten een actief BTW-nummer hebben bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

  • We controleren hun financiële stabiliteit aan de hand van hun laatste boekjaar.

  • We vragen referenties van voormalige klanten en controleren de berichten die op Google of sociale netwerken zijn achtergelaten. Indien we slechte feedback krijgen, aarzelen we niet om de betrokken professionals van ons platform te verwijderen.

  • We doen een grondige telefonische prospectie van al onze professionals voordat ze bij Jaimy komen: dit menselijk contact stelt ons in staat om hun betrouwbaarheid te verifiëren. We willen namelijk onze bestand van vakmannen opbouwen rond gemeenschappelijke waarden.

  • Tenslotte, zodra de professional al 3 opdrachten heeft aangekocht, gaan we over tot een systematische controle van de kwaliteit van het geleverde werk voordat hij volledig zelfstandig opdrachten kan uitkiezen.

Wanneer wij een vakman naar je toesturen, ontvang je ook automatisch een tevredenheidsenquête om verschillende aspecten (professionaliteit, prijs/kwaliteitsverhouding van de offerte en kwaliteit van het werk) van de professional te evalueren. De uitkomst hiervan wordt gronding bekenen en we nemen corrigerende maatregelen wanneer er sprake is van misbruik.

Heb je het antwoord gevonden?