Vakmannen die altijd en overal professioneel werk leveren, kunnen sowieso op een flinke dosis goodwill van hun klanten rekenen. En Jaimy geeft jouw positieve imago graag nog een extra duwtje in de rug, met extra visibiliteit op ons platform.

Hoe werkt het?

Na een opdracht of interventie sturen we een mailtje naar de klant, met de vraag om het uitgevoerde werk kort te beoordelen en (indien gewenst) wat feedback te geven. Want: vakmannen en bedrijven die positief beoordeeld worden, hebben het altijd makkelijker om nieuwe klanten te overtuigen!

De criteria in de beoordeling door klanten:

  • Het contact met de klant

  • De professionaliteit

  • De kwaliteit van de offerte

  • De kwaliteit van het uitgevoerde werk

Wie 5 positieve beoordelingen van klanten krijgt, willen we natuurlijk graag aanbevelen bij andere particulieren die op zoek zijn naar een eersteklas vakman!

Deze nieuwe status van Aanbevolen vakman is vervolgens ook zichtbaar voor andere gebruikers en nieuwe klanten op ons platform. Een geweldige showcase voor jouw werk!

TIP van Jaimy:

Moedig je klanten zeker om jou te beoordelen of positieve feedback te geven via het mailtje. Tevreden klanten zijn de beste reclame voor jouw zaak!

Heb je het antwoord gevonden?