Ons netwerk van vakmannen voldoet aan een aantal specifieke kwaliteitseisen. Voor ze een opdracht of werf kunnen aannemen via Jaimy, worden alle nieuwe professionals gecheckt en gevalideerd door een medewerker van Jaimy. Deze vakmannen hebben de status van Gevalideerd vakman.


Vakmannen die telkens opnieuw goed en professioneel werk leveren, worden daarvoor beloond door onze klantencommunity. Een aantal positieve beoordelingen kan namelijk resulteren in de felbegeerde status van Aanbevolen vakman.

Gevalideerd vakman

Onze medewerkers voeren een grondige controle uit van de financiële situatie van nieuw geregistreerde professionals op ons platform. Pas dan kunnen vakmannen opdrachten binnenhalen en klanten contacteren via Jaimy.

Daartoe controleren we via het Belgisch Staatsblad de NACE-code die nodig zijn bij de inschrijving als onderneming. Verder checken we de financiële solvabiliteit en of de zaakvoerder kennis heeft over het betalen van belastingen en sociale bijdragen.

Tot slot verbinden de vakmannen zich ertoe om de gedragscode van Jaimy te respecteren.

Aanbevolen vakman

Sommige professionals blinken echt uit in klantenservice en professionaliteit! Deze vaklui worden dan ook graag aanbevolen door onze klantencommunity. De status van 'Aanbevolen vakman' betekent dat we al minstens 5 positieve beoordelingen van tevreden klanten ontvingen.

De vakmannen met een ijzersterke reputatie op ons platform herken je aan het labeltje 'Aanbevolen vakman', in onze mails. Telkens we een vakman vinden die geïnteresseerd is om jouw opdracht uit te voeren, sturen we jou een mailtje (dat gebeurt maximaal 3 keer).

Hoe selecteren en verifiëren we onze vakmannen? Ontdek het in dit artikel

Heb je het antwoord gevonden?