Bij Jaimy is elke professional uniek. Daarom bieden we een aantal verschillende abonnementen aan, zodat jij kan kiezen voor de formule die perfect aan je behoeften voldoet.

Is een PREMIUM abonnement de juiste keuze voor jou?

Als je een gepersonaliseerd partnerschap met Jaimy en toegang tot interventie-opdrachten aan vaste prijs wel ziet zitten, dan is het antwoord JA. Bij dit soort interventies verwachten gebruikers geen offertes om te vergelijken. Ze willen gewoon zo snel mogelijk in contact gebracht worden met een vakman, aan een vaste prijs die vooraf meegedeeld wordt.

Met een PREMIUM abonnement ontvang je alle aanvragen van gebruikers die een interventie nodig hebben, op basis van je vakgebied en geografisch bereik (jij kiest zelf welke postcodes daartoe behoren). Bovendien hoef je voor deze opdrachten niet te concurreren met andere professionals: je hebt steeds de zekerheid dat een interventie-opdracht 100% aan jou toebehoort!

Hoe gaat dit nu concreet in zijn werk?

Inteventies plannen

Er zijn twee mogelijkheden:

  • Je deelt je agenda met ons, die wij dan vervolgens invullen naargelang jouw beschikbaarheidscriteria. We bezorgen je telkens de contactgegevens van de klant en de referentie van de opdracht. Bij elke opdracht ontvang je samen met de klant een bevestiging via e-mail met de datum en het tijdstip van de afspraak. Net voor je aankomst ontvangt de klant dan nog eens een herinnering.

  • We brengen je rechtstreeks in contact met de klant zodat jullie zelf een tijdstip kunnen afspreken. In dat geval kunnen we de klant niet herinneren aan het tijdstip dat jullie onderling hebben afgesproken.

Betaling

De facturatie en betaling gebeurt ter plaatse bij de klant, conform de bedragen vastgelegd in ons prijsoverzicht. Als de uitgevoerde werken buiten het voorziene prijsoverzicht vallen, deel je dit verplicht mee aan de klant vóór je aan het werk begint.

Jaimy facturatie

Voor elke opdracht die je via Jaimy ontvangt betaal je een vast bedrag naargelang het type opdracht.

Wat is de voorwaarde om het PREMIUM abonnement aan te schaffen?

We dragen kwaliteit van het geleverd werk door onze professionals zeer hoog in het vaandel. Daarom moet je reputatie bij Jaimy uitstekend zijn. Dat wordt bepaald op basis van feedback van klanten na het aankopen van opdrachten.

Het PREMIUM abonnement is ook een geschikte keuze als jouw profiel er als volgt uit ziet:

  • Je hebt graag de keuze uit alle opdrachten die op ons platform gepubliceerd worden: onder elke categorie en over heel België. Je onderneming heeft ervaring met een breed gamma aan diensten en vakgebieden en je bent mobiel over heel het land.

  • Je wenst toegang tot ons Prebook-systeem om automatisch en met prioriteit opdrachten te ontvangen die tot je vakgebied behoren, onmiddellijk zodra ze gepubliceerd worden (meer info over prebook? Die vind je hier).

  • Je betaalt liefst op factuur aan het begin van elke maand (onder voorwaarden), zo verloopt alles des te vlotter.

  • Je onderneming telt een groot aantal werknemers en doet vaak beroep op Jaimy: je koopt meer dan 10 opdrachten per maand aan.

  • Je vindt het belangrijk dat je permanente ondersteuning ontvangt van een Jaimy vertegenwoordiger via e-mail, telefoon of sms, op elk moment en om elke reden. We bieden je een gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle opvolging.

Als je je in minstens 3 van deze stellingen kan vinden, dan is een PREMIUM abonnement perfect voor jou!

Hoeveel kost het PREMIUM abonnement?

  • 6 maanden: 720€

  • 12 maanden: 1200€, 2 maand gratis!

Heb je interesse? Zit je nog met vragen? Stuur ons een bericht via de chatfunctie of via e-mail op [email protected]

Ook interessant: Is een PRO abonnement de juiste keuze voor mij?

Heb je het antwoord gevonden?